Home
Welkom De meren Karper Meerval faciliteiten Brochure prijzen Videos nl of zijn ons ?
Contact Boekingen

 OF ZIJN ONS ?

De dichtstbijzijnde specimen karper en meervalmeren in Frankrijk

Slechts 3 uur van de Hollandse grens via de snelweg

Ons  postaal adress  Le Val Doré  1, chemin des aulnes - Guimerville  76340 - HODENG AU BOSC - FRANCE  Tel: 00 333 22 438 703 Localisatie GPS  E - 01°42'32"  N - 49°53'08"

ROUTE BESCHRIJVING

LOKALE KAART Aangezien de afslag van de snelweg

VANAF BELGIË

via Rijsel : snelweg E17 ( Gent ) of snelweg E42 van Brussel tot Rijsel

dan snelweg A1 uitgang Arras. Dan richting Saint-Pol, Hesdin, Abbeville neem de snelweg A 28 richting Rouen.

Uitgang Blangy sur Bresle draai rechts richting Aumale.

Bij Guimerville (Hodeng-au-Bosc ) Volg het paneel van de Val Doré & "Verrerie du Courval"


VANAF DUINKERK

Snelweg A16 Dunkerque, Calais en dan Boulogne en Abbeville.

Bij Abbeville richting Rouen per snelweg A28 uitgang 5 “Vallée de la Bresle”, Blangy-sur-Bresle volg paneel Le Val Doré draai rechts richting Aumale langs D49.

Bij Guimerville "Hodeng-au-Bosc" draai links, volg de paneel van de Val Doré "verrerie de Courval".

VANAF CALAIS

Neem de A-16 ( het laatste stuk is tolweg) naar Boulogne. Neem in Abbeville de A-28 naar Rouen en Le Havre. Verlaat deze snelweg bij afslag nr.5 “Vallée de la Bresle”, BLANGY-SUR-BRESLE (Deze afslag is aan de voet van een grote heuvel).                               ***

A Zodra u van de snelweg afkomt neem dan de afslag rechts ( zie ook het Le Val Doré-bord – en de kleine plattegrond). De meren worden verder bewegwijzerd vanaf hier door borden (de Super U-supermarkt ligt op circa 100 meter aan uw linkerhand).Blijf op deze weg en volg de borden Guimerville. Neem de afslag links aan het eind van het dorpje Guimerville (zie borden) . Het is nu nog maar een paar honderd meter naar de meren.Bij de ingang van het meren complex rijdt u over de trein rails en vervolgens over een klein bruggetje. Volg de weg die langs het riviertje loopt tot aan de poort. Het clubhuis/ receptie ligt hier vlak achter. Gebruik uw plattegrond en de bovenstaande routes en dan bereikt u gemakkelijk uw bestemming.

ROUTEHULP:

We adviseren u om een goede wegenkaart te kopen ( wij gebruiken de Michelin Motoring Atlas van Frankrijk) voordat u per auto vertrekt naar Frankrijk. De kaart is erg handig om de kleine dorpjes en stadjes te vinden om te winkelen en is onmisbaar als u verdwaalt. (in noodgevallen kunt u ons bellen op 0033(0)235.94.12.12 of op 0033(0)608.109.134 ) De tolweg/peage wordt zo genoemd, omdat u moet betalen om hem te gebruiken en is verreweg de eenvoudigste route om te nemen . Er zijn service- en benzinestations met uitstekende faciliteiten. Verder zijn er ook nog andere parkeerplaatsen, maar houdt er rekening mee dat u hier alleen Franse (hurk) toiletten treft. Bij het begin van de tolweg/peage dient u bij de poortjes het kaartje uit het apparaat te halen en bewaar dit kaartje. Bij het verlaten van de tolweg betaalt u met uw credit-card of kontant met Euro’s. Gemiddeld € 6.- per keer. De snelheidslimiet is 130 km. per uur bij een droge weg en bij natheid/regen is het maximum 110 km. per uur. Controleer voor vertrek of u uw “Groene Kaart” van uw verzekering bij u heeft en neem al uw autopapieren (of een kopie) mee. U dient “NL” op uw kentekenplaat of met een sticker aan te geven , verder dient u een gevarendriehoek bij u te hebben, een reserve-lampenset en een reflecterend veiligheidshesje. Dat is verplicht in Frankrijk. Vanaf Calais duurt uw reis nog circa 1 ½ uur. Probeer uw reis zo te plannen dat u op z’n vroegst na 12.00 uur arriveert.

Als je oproep verdwalen: 00 336 08 10 91 34

Of Zijn Ons ?

Accueil Welkom De meren Karper Meerval faciliteiten Brochure prijzen Videos nl of zijn ons ?

Contact-ons

Laaste nieuws

Contact ons
Partager sur Facebook Partager par e-mail Imprimer

Blijf op de hoogte

Video Galerij

Videos nl

Brochure

Stuur ons een bericht …

of zijn ons ?

• Over-ons

• Siteregels

• Openingstijden van de site

• Visserij regels

• Kaart van de meren

• Prijzen