Home
Welkom De meren Karper Meerval faciliteiten Brochure prijzen Videos nl of zijn ons ?
Contact Boekingen

DE MEREN

EEN MEER SPECIAAL VOOR KARPERVISSERS

Le Val Doré is een complex van vijf , door bomen en rietkragen omzoomde meren in het noorden van Frankrijk op slechts 75 minuten afstand van Boulogne en op 90 minuten van Calais en Le Havre. De meren , gesitueerd in de Vallei van de Bresle, zijn 30 jaar oud.

Alle plaatsen zijn toegankelijk met de auto's

RESTAURANT - BAR - HENGELSPORTMATERIAAL

6 meren

35 hectaren

32 stekken

Klikt aan de bovenkant om dit beeld te vergroten

ZES MEREN

Alle meren zijn 40 jaar oud.

 STEKKEN GALERIJ

PHOTO’S VAN STEKKEN

MEER 1

MEER 2

MEER 3

MEER 4

MEER 5

MEER 6

Lake 5

 Diepte van de vijvers

MEER 1 : KARPER - MEERVAL

Ongeveer 6 hectare groot. In dit meer is 5000 kg. karper uitgezet tot boven de 60 pond. Tevens zijn er 24 steuren diverse graskarpers tot over 92 pond. De kanten bieden prachtige verblijfplaatsen voor vis, de bodem is licht glooiend door wat zachtere geulen, die weer afgewisseld worden door harde toppen. Gedurende de herst- en wintertijd geven kleine haken ( maat 6 en 8), single hookbaitboilies van 10 mm. Voorzien van een stringer of pva-zakje de beste resultaten. Gedurende de lente en de zomer werken grotere haken en aas ook, half glijdend zwaar lood is altijd het meest effectief. Als u overdag uw karperhengel eens wilt gebruiken voor drijvend vissen kunt u baarzen tot 3,5 pond en ook mooie ruisvoorns verwachten. Er zijn 6 tweepersoons stekken en 1 éénpersoons stek (stek 3).

MEER 5 : KARPER  

Circa 5 hectare groot. Er is meer dan 5000 kg. karper uitgezet tot in de 68 pond evenals diverse graskarpers.

Er zijn rondom het meer 4 tweepersonen stekken en 3 éénpersoons stek (stekken n°26 , 28 & 31) uitgezet. Het is een prachtig meer met een eiland in het midden.

MEER 4 : KARPER

Ook dit meer is circa 3 hectare groot. Er is 3000 kg. aan karper uitgezet en het meer kan als gemakkelijk betiteld worden. Grootste karper 65 pond. Het gemiddeld gewicht is rond de 14 kg. Er zijn 3 tweepersoons stekken ( stek 21-23-

25) door aan één kant van het meer te gaan zitten. Ook dit meer kan in zijn geheel ge- boekt worden door maximaal 6 vissers voor € 1200.- per week. Ook dit meer is dichtbij de faciliteiten.

MEER 3 : KARPER  

Circa 3 hectare gestocked met karpers. De gewichten van de karpers op meer 3 zijn even hoog als die op meer 1 en 2. Er zijn 4 stekken en er mogen maximaal 6 vissers tegelijk vissen. Dit meer kan in zijn geheel afgehuurd

worden door een groep van maximaal 6 vissers. Prijs van dit meer is voor 1 week

€ 1200.-. Grootste karper 69 lbs.. Dit meer ligt dicht bij de douches en toiletten en bij de kantine. Diepte varieert van 2,5 tot 3,5 meter – addertje onder het gras-gratis aan de onderkant - Van april tot oktober is dit meer is gereserveerd alleen voor een groep.

MEER 2 : KARPER - MEERVAL

Ongeveer 5 hectare groot en is hier is eveneens ongeveer 5000 kg. karper uitgezet tot ruim in de 74 pond. Graskarper treft u hier ook en meervallen tot over 190 pond. U treft op dit meer 4 tweepersoons stekken en 4 éénpersoons stekken ( nr.9 , 10, 11 en 16).

LAKE 6 : CARP

Ook dit meer is circa 1 hectare groot. Er is 1000 kg. aan karper uitgezet en het meer kan als gemakkelijk betiteld worden. Grootste karper 55 pond. Het gemiddeld gewicht is rond de 13 kg. Er zijn 1 tweepersoons stekken (stek 33) die aan weerszijden van het meer gelegen zijn. Ook dit meer kan in zijn geheel geboekt worden door maximaal 3 vissers voor € 550.- per week. Ook dit meer is dichtbij de faciliteiten.

Alle meren bieden goede vismogelijkheden en een goede, berijdbare paden geven toegang tot alle stekken. De stekken zijn ruim en bieden meer dan voldoende ruimte voor uw tent en andere vismaterialen. U kunt uw auto bij de stek parkeren. Denkt u eraan de auto naast de paden te parkeren, zodat u geen andere voertuigen hindert.

GEOPEND VAN MAART TOT EN MET NOVEMBER

Of Zijn Ons ?

Accueil Welkom De meren Karper Meerval faciliteiten Brochure prijzen Videos nl of zijn ons ?

Contact-ons

Laaste nieuws

Contact ons
Partager sur Facebook Partager par e-mail Imprimer

Blijf op de hoogte

Video Galerij

Videos nl

Brochure

Stuur ons een bericht …

of zijn ons ?

• Over-ons

• Siteregels

• Openingstijden van de site

• Visserij regels

• Kaart van de meren

• Prijzen

Plan 2018